Fotoboek - Renovatie schoolplein

Voor de meivakantie is er met man en macht gewerkt aan de voorbereidingen van het renoveren van het schoolplein. Leerlingen van groep 7/8, ouders, vrijwilligers en teamleden haalde in 3,5 uur alle tegels uit het plein.
In de meivakantie is er hard gewerkt door de Samenwerking BV en de firma Boerplay. Zij hebben gezamenlijk ons schoolplein vernieuwd.
Voor school is een acht kantig klim- en klauter toestel gekomen. Op het plein zelf zijn een vogelnestschommel, speelhuisje, duikelrek en een klim- en klauter toestel voor de wat jongere kinderen geplaatst.

Vrijdag 14 mei hebben wederom ouders, teamleden en vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken. Dit keer om alle houtsnippers in de twee bakken te storten.

Dit alles is financieel mogelijk gemaakt door o.a. onze oudervereniging, Comprix en verschillende andere organisaties.