Fotoboek - Kleuters op bezoek bij de Hoolten Klinte in Appelscha

De kleuters hebben een fantastische ochtend gehad in de Hoolten Klinte in Appelscha! We werden opgewacht door een mevrouw en meneer van vroeger. Ook de kinderen kregen een pet en een zakdoek om eruit te zien zoals vroeger. We hebben heel veel over vroeger geleerd, over de kleding, de school, het leesplankje maar ook hoe ze de was deden en hoe ze vroeger werkten. We weten wat turf is en hebben deze vervoerd met de boot naar de overkant. We hebben zelfs nog in het water gezwommen en gingen met z'n allen naar een feest van vroeger. Wat hebben we genoten van deze ochtend en wat waren onze kinderen enthousiast en lief! Daar kunnen we trots op zijn!

Grote dank gaat uit naar de autorijders die het mogelijk hebben gemaakt dat we deze mooie ochtend niet hoefden te missen! Bedankt Liane, Randy, Jan, Beppe Margje en Oma Annemieke!