Fotoboek - Comprix in beweging (groep 8)

Vrijdagochtend 21 september werd de Comprix Sportdag gehouden, een jaarlijks terugkerend evenement van Stichting Comprix voor alle ‘nieuwe’ groep 8 leerlingen die als schooloudsten mogen deelnemen aan deze sportdag. Zij startten het schooljaar met een gave sportdag, georganiseerd door de buurtsportcoaches van Sport in Oost- en Weststellingwerf. Tijdens deze sportdag kwamen de leerlingen in aanraking met nieuwe sporten en trends die hedendaags in opkomst zijn binnen de sportwereld, zoals inline-skaten, wandklimmen, snorkelen etc.

Stichting Comprix vindt bewegen belangrijk. Sinds enkele jaren krijgen de leerlingen die nu schooloudsten zijn een sportdag aangeboden. Ruim 245 leerlingen hebben tijdens deze COMPRIX SPORTDAG gesport. Een clinic duurde ongeveer 45 minuten en werd gegeven door een professional uit de sport.